Situl Fonetica limbii române este un proiect online, cu scop educativ, prin care oferim gratuit tuturor celor interesați elementele necesare în studiul foneticii și a fonologiei limbii române.

Conținutul sitului Fonetica limbii române este întocmit pe baza unor resurse bibliografice – lucrări de specialitate ale unor autori recunoscuți în domeniul foneticii limbii române, dar din punctul de vedere al conținutului final este o producție proprie a autorilor acestui sit. Din acest motiv, conținutul acestui sit trebuie luat exact „așa cum este”, prin aceasta înțelegând că autorii nu-și asumă nicio răspundere legală sau morală pentru eventualele efecte care ar putea avea drept cauză inadvertențele din cadrul sitului.

În paginile sitului Fonetica limbii române se poate să se fi strecurat erori sau inadvertențe. Pentru orice greșeală pe care o sesizați, vă rugăm să completați formularul de contact și să ne indicați cu exactitate care este eroarea întâlnită și legătura (adresa, url-ul) aferentă.

Pentru a intra în contact cu noi, pentru orice altă chestiune legată de situl Fonetica limbii române, vă rugăm să completați formularul de pe pagina de contact. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede posibil.

Close Menu